Matching voor hooggevoeligen

Waarom HSP CONNECT?

Al jaren geven wij training en coaching aan (hoog) gevoelige mensen. Verbinding met gelijkgestemden is iets waar veel HSP`s behoefte aan hebben. Vanuit passie voor verbinding, bewustwording en persoonlijke groei, is deze site ontstaan.

Je vindt hier niet alleen andere HSP´s voor liefdesrelaties, maar ook voor vriendschap, connectie met soulmates en gelijkgestemden. Als je lid bent, heb je de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan onze besloten facebook community, waar wij maandelijks een live Q&A geven. Wij beantwoorden dan vragen die te maken hebben met jouw hooggevoeligheid, met relaties, persoonlijke thema´s en meer, waar jij vragen over hebt. 

Ook kan je als lid 2 keer per maand jouw persoonlijke activiteit  in onze agenda plaatsen. Deze is toegankelijk voor iedereen en dus openbaar. Ook voor niet leden. Een voorbeeld van een activiteit kan zijn: een yoga retraite, een ecstatic dance feestje, een lezing, familie opstellingen, cacao ceremonie, etc. Activiteiten in het kader van verbinding en persoonljike ontwikkeling.

 

Klik hier om lid te worden, je kunt nu 1 jaar gratis lid worden met het proefabonnement

 

Wil jij connecten met andere hooggevoelige mensen?

Word lid en profiteer van alle extra´s die deze site jou te bieden heeft.

Je vindt jouw match via onze matchmaker, of je gaat zelf op zoek. 

Uit ervaring weten wij hoe fijn het is om je te begeven in een groep mensen die jouw taal spreken. Waarin de harte-taal en het gevoel voorop staan. Waarin jij je begrepen voelt en herkenning vindt.

Daarnaast is de community die we je bieden veilig, vertrouwd en geeft een enorme boost om je energie hoog te houden. Je zult je herkennen in de thema´s die besproken worden met elkaar.

2 zeer ervaren trainers en coaches, Katja en Maike, op het gebied van hooggevoeligheid zijn betrokken en aanwezig. Zij zullen jou in de maandelijkse Q&A bijstaan en als jij er behoefte aan hebt een spiegel geven.

In de webshop op deze site vind je de trainingen die we bieden, de podcast, de gratis e-books, webinars, en het boek `moeiteloos leven als HSP`.

Onder het kopje ´inspiratie´ op deze site, plaatsen we geregeld mooie blogs, waar je veel aan kunt hebben in jouw persoonlijke groei en herkenning van je hooggevoeligheid.

 

Meld je direct aan voor het proefabonnement

#replace title#