HSP EXPERT

Ons verhaal

Al heel wat jaren runnen we samen een business op het gebied van hooggevoeligheid: HSPEXPERT.NL  Dit bedrijf groeit met ons mee. Wat is het fijn om je werk te vinden in dat wat je het liefste doet: mensen uitdagen om hun beste versie te leven. Ze weer in zichzelf en eigen keuzes te laten geloven en hen te helpen hiernaar te gaan leven.

​Naast onze grote verschillen (Maike extravert en Katja introvert) sluiten onze humor, ons snelle denken en onze passie naadloos op elkaar aan. Dat maakt het samen werken tot een feest én een succes. De groei en tevredenheid die wij terugzien bij onze klanten, zijn de kers op de taart!

​We doen alles samen binnen K&M, van intake tot training, en dat werkt fantastisch. Onze klanten herkennen zich in één van ons en tegelijkertijd leren ze ‘de ander’ beter begrijpen. Wij willen het oordelen (over jezelf en/of de ander) graag minimaliseren en dragen zo met K&M ons steentje bij om de wereld mooier te kleuren!

 

HSP CONNECT

De oprichting van HSP CONNECT is een logisch gevolg van alles waar we mee bezig zijn. Zo kunnen we mensen de ruimte bieden in een platform om te connecten met elkaar en nog bewuster te worden van en leven naar hooggevoeligheid.

1 OP DE 5 MENSEN IS HOOGGEVOELIG

 

Het integreren van jouw hooggevoeligheid maakt het makkelijker gelijkgestemden te herkennen.

Wanneer jij je binnenkant aan de buitenkant laat zien, wordt het meer moeiteloos om de ander te vinden. Bewustwording van wie je bent, en wat jij nodig hebt, gaat je helpen die gelijkwaardige verbinding(en) naar je toe te trekken die jij zoekt. 

 

Meld je direct aan en ontvang een jaar lang gratis toegang

#replace title#